Osvrt na 2017.

Gdje smo bili i što smo skinuli s bucket lista.
Ova godina se može okarakterizirati kao trkačka više nego planinarska.
*****************
Ali svi ti kilometri u nogama su nam pomogli da svladamo bez problema neke naše želje s bucket lista. Među njih spadaju Grossglockner u 6. mjesecu za koji su nas svi plašili da se ne ide tada… jer valjda cijeli svijet ide u 8mj., i Castor i Grand Pasadiso čime smo zakoračili u četiri tisućnjake iznimno ponosno.
Jedan od većih uspjeha ove godine je Triglav u jednome danu. Koji smo u 12 h planinarenja prešli preko Luknje, čez Plemenic i Tominškovom poti natrag. Tada nam štrudla nije nikad bolje sjela.

Od trkačkih pothvata se možemo pohvaliti sa prvim  polu maratonomu našoj karijeri trkača početnika. Pripremili smo se za polumaraton u Ljubljani. Stvarno je strašno trčat u toj neprekidnoj gomili ljudi, psiha radi prekovremeno. Dokle ti oko seže ljudi, ispred tebe iza tebe, ljudi preko 4 trake ceste i nema kraja. Više lići na trčanje s preprekama, :P.

Krajem 2017 s prvim snijegom ispenjali smo Begunjščicu po centralnoj grapi.  EGS kontinental liga koji smo se trudili otrčati što više puta. Preporučujem je svakome jer je zbilja prekrasna, škicnite je na fejsu, ove godine se povećava broj utrka i jedva čekamo. 🙂

Prvi trek smo odradili u 8 mjesecu u vidu Jaska kotlowine treka i ako nam se svidjelo trčati po nepoznatom kraju i gubiti se.

Godinu smo završili s EGS-ovim Ždral Trailom u 10 mj. te smo krenuli u pripremu za našu prvu famoznu zimsku bazu, ili ti išli smo na Samoborsku zimsku liku skoro svaku subotu dok nisam uganula zglob. Nakon 15 godina opet. 🙂

Sve u svemu bilo je tu puno lijepih slika i ferata, kao i nekih novih planova za 2018.

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s